-

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Football Manager 2012

Καλημέρα φίλοι

σημερα θελω να αναφερθω (και εσεις μαζι) σε αυτο το παιχνιδι το football manager 2012. Ειναι οτι πιο κολλητικο παιχνιδι εχω παιξει,το ξεκινησα σε ηλικια 17 ετων οταν ακομα ηταν championship manager και συνεχιζω να το διαλεγω σταθερα καθε χρονο απο τοτε!



 λοιπον...







θα αναφερθω στο δικο μου save τωρα οπου εχω παρει την ομαδα Hyde fc που συμμετεχει στη blue square north (κατηγορια),εχει το γηπεδο Ewen fields και σταθερη βαση οπαδων γυρω στις 2000-3000.

οποτε ξεκινησαμε με προσληψη παικτων τυπου Counago (Ισπανος 31 ετων) και Paixao (Πορτογαλος 26 ετων ) οπου μονοι του με ενα καλο συστηματακι σε ανεβαζουν κατηγορια για πλακα,ετσι λοιπον ηταν θεμα χρονου να παμε ενα level παραπανω στην blue square premier,τερματιζοντας την πρωτη χρονια στην 3η θεση και εν συνεχεια μεσω playoffs.

Το συστημα που δουλεψα την ομαδα το βρηκα στο site www.fmgreece.gr και ειναι αυτο Επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό κάνοντας μια σταθερή τακτική που λειτουργεί εξίσου καλά εντος και εκτος εδρας.Εχει θεαματικα αποτελεσματα! 


Tο συστημα εχει ως εξης .(4-4-2) αμυνα τα συνηθισμενα , 2 χαφ 2 ακραιους και 2 φορ . καμια εντολη τπτ ολα ελευθερα παρα μονο το match prep να ειναι στο defencing pos.


GK The best you could find, regular GK's skills

Fullbacks: Pace, tackling, marking, decisions, crossing, stamina.
Centrebacks: Tackling, marking, positioning, determination, heading, agression

Def.mc: Determination, strength, stamina, tackling, work rate, heading.
Wingers: Pace, επιτάχυνση, διάβαση, το πρώτο άγγιγμα, ντρίμπλα, αίσθηση.
Επιθετικοί: Finishing, composure, determination, off the ball, strenght. 

Match Prep: Teamwork untill reached all fluild levels. Then use Defensive pos, or Attacking Movement. Depends on where you have your best players. 

Στη Δευτερη χρονια μου σε ενα ποιο δυνατο πρωταθλημα το επιτυχημενο συστημα παραμενει οπως και σημαντικοι παικτες με αρχηγο πλεον τον Counago(εβαλε σε 32 games 36 goals) αλλα με ενα budjet κοντα στα 20.000 ευρω δεν πας πουθενα αρα και παλι ψαχνουμε για ελευθερους,εδω λοιπον εχω να προτεινω τον petrucci για amc ή mc απο την manchester united (ερχεται ευκολα) και για τερμα τον Giblin απο την doncaster (πολυ καλες προσθηκες) ετσι λοιπον με αυτα και με αυτα περνουμε το πρωταθλημα της blue square premier καθως και τo johnstons paint trophy.τα συγχαρητηρια λοιπον για δευτερη συνεχομενη ανοδο πανε και ερχονται.το γηπεδο απο1200 θεσεις αναβαθμιζεται στις 2000 θεσεις γιατι η ομαδα πλεον απο semi-professional γινεται professional.



Aκολουθει η npower league 2 oπου θα παραμεινει το βασικο συστημα (μιλαμε για super τακτικη) και μετα απο ενα πολυ δυσκολο πρωτο γυρο και θεση 5ος απο το τελος αρχιζει η αντεπιθεση οπου και η ομαδα τερματιζει 3η μπαινει στα playoffs γινεται ενα team meeting να ανυψωθει το ηθικο των παικτων και ανετα γινεται η 3η ομαδα της ανοδου.παλι μετα επινικια παλι πανηγυρια, αναβαθμιση ολων των εγκαταστασεων (γηπεδου απο 2000 σε 3500 , training fields σε basic status) προσθηκη youth academy και parent club οπου μπορει να δεχομαστε καλους παικτες γιαυτες τις κατηγοριες ευκολα και χωρις προβληματα μιας και οι μεγαλες ομαδες απο premier league και npower league θελουν να στελνουν τους παικτες τους σε μικροτερα clubs για να αποκτουν εμπειριες.

npower league 1 πλεον και απέχουμε 3 σεζον απο την μεγαλη κατηγορια.δεν θα ηθελα να σας κουρασω με τα ιδια και τα ιδια θα πω μονο πως ανεβαινει ανετα η ομαδα με το συστημα που ανεφερα παραπανω με κατω τα χερια (δεν ξερω τι εχει κανει ο τυπος που το εφτιαξε αλλα μοιαζει τακτικη cheat-trick) .Καπου εδω θα αρχιζει να φαινεται το εργο σας σε αλλες ομαδες οπου θα σας κανουν πολλες προσφορες απο την ιδια κατηγορια ή και την παραπανω( εγω παρεμεινα για πολλα χρονια ακομα ) οι παικτες θα αρχιζουν να σας βλεπουν με αλλο ματι γιατι το reputation της ομαδας εχει βελτιωθει θεαματικα,να πω οτι σε αυτη την κατηγορια παρεμεινα 2 χρονιες οπου και μετα παλι ανεβηκα στην παραπανω κατηγορια.

npower league τα πραγματα σοβαρεψαν αρκετα για το μικρο club που ανελαβα και πλεον στην δευτερη εν ταξει κατηγορια της Αγγλιας ειναι αρκετα δυσκολα εγινε αυξηση στο γηπεδο στις 5000 θεσεις μετακομιση προσωρινη σε αλλο γηπεδο, αυτο του stockport με χωρητικοτητα 10000 θεσεις,μεταγραφικες κινησεις 3 000 000 ευρω και το κλασσικο πλεον συστημα επεδωσαν καρπους μετα απο 2 χρονια παραμονη στην κατηγορια. Ανοδος στην Premier league...

το ονειρο συνεχιζεται πλεον στην καλυτερη κατηγορια του κοσμου κατα πολλους στην μεγαλη Premier league! ο αθλος για την hyde ειναι γεγονος και πλεον θεωρηται αναμεσα στους μεγαλους της Αγγλιας,πρωτη σεζον λοιπον και τερματισαμε 7η αφου σπασαμε ολα τα προγνωστικα αφου μας θελαν να πεφταμε ανετα!μπατζετ 28 000 000 για μεταγραφες,αιτημα για νεο γπεδο δεκτο! με χωρητικοτητα 25000 θεσεις και ονομασια του το ονομα μου!ποια μεγαλυτερη αναγνωριση απο αυτη?το καινουργιο γηπεδο να ονομαζεται οπως εσυ! 

ετσι λοιπον η ιστορια συνεχιζεται στην premier league στο ετος 2020 με στοχο την εξοδο στην ευρωπη και γιατι οχι ακομα και καποιο τιτλο!

παικτες κλειδια που χρησιμοποιησα σε αυτες τις κατηγοριες

  • blue sqaure north  counago ST, cavener DR,paixao AMC/AMR,gilpin GK 
  • blue sqaure premier rose AMR,Bermingham DL,petrrucci AMC,camano DC
  • npower league 2 soderberg GK, kacaniklic AML,Gorman DL,dominick samuel ST,hugo fernandez DMC
  • npower league 1  ward elliott DC,luongo MC,aiyegbusi DL
  • npower league williams arryn DR, jennings steve MC, Lita leroy ST,Stech marek GK
  • premier league billy sharp ST,ngoyi grandi DMC,maurice jean-eudes AML,fabianski GK,skondras DR,manolas DC,meliksson maor MC/AMC,traore DL,piazon lucas AMRLC ,keirrison ST
Οπως και ναχει το football manager ειναι ενα παιχνιδι που θα σε κανει να ξεχαστεις να πορωθεις να περασεις ομορφα καποιες free ωρες σου και τελος να ζησεις σαν ενας manager τον  καθε αγωνα ξεχωριστα,ειμαι σιγουρος οτι πολλοι το εχετε δοκιμασει και οσοι ακομα οχι πιστευω οτι ηρθε η ωρα΄.σιγουρα θα παρω την αγαπημενη μου ομαδα τυπου ΠΑΟ-BLACKBURN να την οδηγησω στο τελικο του Champions League αλλα θα παρω και την τελευταια ομαδα της Αγγλιας με στοχο να την παω στην καλυτερη κατηγορια που μπορει να παει,μια ομαδα χωρις τιτλους και διακρισεις,μια ομαδα χωρις παικτες και χωρις γηπεδο,θα μπορεσεις μεσα απο την αξια σου να οδηγησεις ψηλα και την αγαπημενη σου εθνικη ομαδα,θα τσακωθεις με αλλους προπονητες 'η και παικτες ακομα και με προεδρους-ιδιοκτητες...Ολα αυτα θα σου τα δωσει αυτο το τεραστιο παιχνιδι με στοχο να ξεκινησεις αυτη την καριερρα που παντα ηθελες....να γινεις ενας Football Manager!!!Football manager 2012http://cappuccinofreddo.blogspot.gr/p/games-reviews.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

διαφημιζομενοι

Διαφημιζομενοι

Διαφημιζομενοι

τοπικη ωρα

Πρωτοσελιδα εφημεριδων

div style="width:185px;text-align:center;">

ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ

Συνεργασιες

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ