-

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Game of Thrones

Οτι ποιο νέο κυκλοφορεί στην Αμερικάνικη τηλεόραση και συγκεκριμένα απο το HBO!


βασιζόμενο στα μυθιστορήματα του George R.R Martin απαρτίζεται σε 7 βιβλία και ήδη 2 τελειωμένες τηλεοπτικές σεζόν έχει ήδη ανανεωθεί για 3 χρονιά απο το ίδιο κανάλι με εναρξη Απρίλιο του 2013.

οι πρωταγωνιστές πολλοι...ποιον να συμπαθεις και ποιον να μισεις....(αν και ο ενας ειναι stadar...joffrey barratheon)



Ολα για αυτον γινονται......




Παμε να τους δουμε απο την αρχη ...

                                                                        










                                                                   Οικος των Σταρκ 
                                                                                 οικοσημο
                                       

                               


Eddard Stark  επίσης, γνωστός από τους φίλους του ως και Ned, είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη σεζόν. Ο οποιος αναπαράγεται με πρωταγωνιστή τον Sean Bean . Ο Eddard είναι ο επικεφαλής του Οίκου των Stark και ο Λόρδος του Βορρά. Είναι ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας, ένας πιστός φίλος και ένας έντιμος άρχοντας. Γίνεται το χέρι του βασιλιά απο τον διά βίου φίλο του Robert Baratheon όταν το προηγουμενο χέρι (John Arryn) πεθαίνει κάτω απο ύποπτες συνθήκες. Ακολουθεί τα βήματά των προκατόχων του και αποκαλύπτει μια αιμομικτική σχέση μεταξύ της Βασίλισσας Cersei Lannister με τον αδελφό της Jaime Lannister. Ο Ρόμπερτ πεθαίνει μετά από εναν τραυματισμο στο κυνήγι και Eddard αμφισβητεί τη νομιμότητα του διαδόχου του Joffrey Baratheon.Ο Eddard προδιδεται από τους πολιτικούς συμμάχους του και συλαμβανεται για προδοσία. Ομολογεί το έγκλημα για να προστατεύσει την οικογένειά του, αλλά παρόλα αυτά εκτελειται. Η σύγκρουση μεταξύ τουΟικου των Lannister και του Οικου των Stark θέτει τις βάσεις για τον Πόλεμο των Πέντε Βασιλέων.



Catelyn Stark, το γένος Tully, είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Η Χαρακτηρας της αναπαράγεται με με πρωταγωνιστή την Michelle Fairley. Είχε παίξει στην.Η Catelyn είναι από τον Οικο Tully και παντρεύτηκε τον Eddart Stark. Είναι μία αφοσιωμένη μητέρα και είναι υπερπροστατευτική με τα παιδια της. Μετά την απόπειρα δολοφονίας του γιου της Μπραν, ακολουθεί τον Eddard στο Kings Landing να τον προειδοποιήσει ότι o Oικος Lannister συμμετείχε στην αποπειρα δολοφονιας. Στο ταξίδι της επιστροφής συλλαμβανει τον βασικο υποπτο Tyrion Lannister και τον παίρνει υπό κράτηση. Αυτό υποκινεί περαιτέρω συγκρούσεις ανάμεσα στους Οικους και ο Eddard συλλαμβάνεται για προδοσία, όταν Cersei Lannister γίνεται βασίλισσα αντιβασιλέας μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Robert. Η Catelyn αναγκάζεται να απελευθερώσει τον Tyrion όταν αποδείξει την αθωότητά του σε δίκη μετα απο αγώνα. Αργοτερα συμμετεχει με τον γιο της, Robb Stark που έχει σηκωσει τα λαβαρα των Stark για να πολεμήσουν για την ελευθερία του Eddard. Ο Eddard εκτελείται κατόπιν εντολής του βασιλιά Joffrey Baratheon και Catelyn Robb υπόσχεται ότι θα τον εκδικηθεί.


O Robb Stark είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Ο Xαρακτηρας αναπαράγεται  με πρωταγωνιστή τον Richard Madden και κάνει το ντεμπούτο του στη πρεμιέρα σειράς.O Robb Stark είναι ο μετέπειτα Βασιλιάς και κυβερνήτης του Βορρά. Ανακηρύχθηκε βασιλιάς από τον στρατο του Οικου Stark και των συμμάχων του μετά την εκτέλεση του Eddard. Ηγηται αυτων των δυνάμεων και οδηγει σε εξέγερση ενάντια στον Joffrey, με σκοπό να αποσπασει απο αυτον τον έλεγχο του Θρόνου του Σιδήρου. Έχει υιοθετήσει τον ανταρολυκο direwolf.αργοτερα στο τελος της δευτερης σεζον θα συγκρουστει με την μητερα του Catelyn και θα παντρευτει κρυφα μια κοπελα απο κατωτερο οικο.


Brandon Stark, κοινώς ονομάζεται "Μπραν", είναι ένας χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Ο Xαρακτηρας αναπαράγεται με με πρωταγωνιστή τον Ισαάκ Hempstead-Wright και κάνει το ντεμπούτο του στη πρεμιέρα σειράς. Ο Μπραν Stark είναι ένα ευγενικο αγόρι και ζει με την οικογένειά του στο Winterfell. Η ζωή του αλλάζει οριστικά, όταν πεφτει απο εναν πυργο με την ''βοηθεια'' του Jamie Lannister,οταν και ειδε εκεινον και την αδερφη του-βασιλισσα Cersei Lannister σε ερωτικες περιπτυξεις. Έχει υιοθετήσει τον ανταρολυκο Summer  και έχουν δημιουργησει μια ισχυρή σύνδεση μεταξυ τους, ειδικα οταν κοιμαται και ονειρευεται ο brann, καθως μπορει και ζει μεσα στον λυκο. Αυτός εξαρτάται από τον Hodor τον υπηρέτη ωστε να μπορει να μετακινητε στην πλατη του.Επισης εχει προφητικά όνειρα.



Αρια Stark είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στο πρώτο και στο δεύτερο εποχές.Εχει ταξιδεψει σε διαφορες τοποθεσειες μεχρι τωρα ειτε με την οικογενεια της ειτε πλεον μονη της μαζι με φιλους που βρηκε στην Ψυλλογειτονια.Την υποδιεται η Maisie Williams και κάνει το ντεμπούτο του στη πρεμιέρα σειράς.Η Αρια είναι κόρη του Eddart Stark και της Catelyn, η οποία έχει χωριστεί από την οικογένειά της. Είναι έντονα ανεξάρτητη και συχνά συγκρουεται με αγόρια.Χειρίζεται ένα σπαθί που ονομάζεται βελόνα, ένα δώρο από τον ετεροθαλή αδελφό της, Jon Snow, και έχει εκπαιδευτεί στο ύφος των πολεμιστων απο το Braavos (περιοχη εξω απο τα 7 βασιλεια). Έχει υιοθετήσει τον θυληκο ανταρολυκο Nymeria αλλά από τότε που εφυγε για το kings Landing έχουν διαχωριστεί.


Rickon Stark είναι ένα επαναλαμβανόμενος χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Ο οποιος αναπαράγεται με guest star τον μικρο Art Parkinson και κάνει το ντεμπούτο του στη πρεμιέρα σειράς. Rickon είναι ο νεότερος γιος του Eddard Stark και Catelyn Stark και ζει με την οικογένειά του στην Winterfell. Αυτός είναι έξι, όταν η σειρά αρχίζει.πλεον ζει και αυτος μονος του με τον μεγαλο του αδερφο μπραν και τον ανταρολυκο του που τον φωναζει μαλλιαρο.


Η Sansa Stark είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Η Χαρακτηρας αναπαράγεται με πρωταγωνιστρια την Σοφί Turner και κάνει το ντεμπούτο του στη πρεμιέρα σειράς.Αρραβωνιάστηκε τον Μελλοντικο βασιλιά Joffrey Baratheon. Ειχε τον θυληκο ανταρολυκο Lady αλλά η Lady εκτελέστηκε μετά από μια διαφωνία μεταξύ του Joffrey και η αδελφή της Sansa, Αρια. Ήταν αρχικά ενθουσιασμένη με τον αρραβώνα της, αλλά έκτοτε έχει βιώσει τη σκληρότητα Joffrey με αποκορυφωμα να παρακολουθησει την εκτέλεση του πατέρα της Eddard Stark σχετικά με τις παραγγελίες του ως προς την οικογενεια του Joffrey(αναφερθηκε παραπανω). Είναι αιχμάλωτη του Οικου Lannister μεχρι και το τελος της δευτερης σεζον.


O Jon Snow είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Ο χαρακτηρας αναπαράγεται με πρωταγωνιστή τον Κιτ Harington. Ο Jon Snow είναι ο νόθος γιος του Αρχοντα Eddard Stark του Winterfell. Ο Jon υπηρετει πλεον στο ταγμα της νυχτερινης φρουρας. Τώρα που υπηρετει στο τοίχος, ο Τζον έχει βρει μια θέση αποδοχής όπου οι συνθήκες της γέννησής του είναι μικρής σημασίας. Ο Jon έχει έναν ανταρολυκο(εναν απο τους 6 που βρηκε με τα αδερφια του σε ενα δασος) οπου τον αποκαλει Ghost (ειναι λευκος). Χρησιμοποιει το ξίφος Longclaw, που ήταν ένα δώρο από τον Λόρδο διοικητή Jeor Mormont που βλέπει τον Jon ως τον γιο που δεν εχει.Η ταυτότητα της μητέρας του είναι η πηγή πολλών συζητήσεων.O Eddard είπε κάποτε στον βασιλιά Robert Baratheon ότι η μητέρα του Jon είναι ένα κορίτσι που ονομάζεται Wylla, αλλά αρνήθηκε να επεκταθει περισσότερο. Jon ο ίδιος δεν έχει καμία γνώση της μητέρας του.Ο Jon ανηκε στο Winterfell επί ίσοις όροις με τα νόμιμα παιδιά του Eddart. Έχει έναν μεγαλυτερο ετεροθαλή αδελφό τον Robb, τις δυο νεότερες ετεροθαλεις αδερφες Sansa και Αρια, και δύο μικρότερους ετεροθαλείς αδελφούς τον Rickon  και τον Μπραν.Η Παρουσία του Jon στο Winterfell είναι μια καθημερινη τριβή μεταξύ του Eddard και της σύζυγου του, Catelyn.Ο Jon τα παει καλά με τα αδερφια του, ιδιαίτερα τον Robb και την Αρρυα.


αλλα μελη του οικου των Σταρκ ειναι οι

-Μπενζεν Σταρκ ο οποιος αγνοειται περα απο το τοιχος.
-Ηodor αγαθος γιγαντας που κουβαλαει τον μπραν στην πλατη του και το μονο που λεει ειναι το ονομα του.
-Οσσα   αιχαλωτη αγρια η οποια αργοτερα θα εινα προστατιδα του μπραν και του ρικον




                                                                               


                                                                                    πηγη
                                                              http://gameofthrones.wikia.com
http://cappuccinofreddo.blogspot.gr/p/tv-series.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

διαφημιζομενοι

Διαφημιζομενοι

Διαφημιζομενοι

τοπικη ωρα

Πρωτοσελιδα εφημεριδων

div style="width:185px;text-align:center;">

ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ

Συνεργασιες

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ