-

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Game of thrones Lannister

http://cappuccinofreddo.blogspot.gr/p/tv-series.html

                                                            ΟΙΚΟΣ LANNISTER
                                                                   
                                                                      οικοσημο

Hear me Roar


 H Cersei Lannister, σπάνια ονομάζεται Cersei Baratheon, είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Έκειι παίζεται με πρωταγωνιστή την Λένα Χέντι (γνωστη απο τους 300 και terminator τα χρονικα της sarrah connor) .H Cersei είναι η βασίλισσα των Επτά βασίλειων οπου εχει εγκατασταθεί ο γιος της Joffrey Baratheon στο Θρόνο του Σιδήρου. Ισχυρίζεται ότι είναι νόμιμος γιος από το γάμο της με τον πρώην βασιλιά Robert Baratheon αλλά είναι στην πραγματικότητα δημιουργημα της αιμομικτικής σχέσης της με τον αδελφό της, τον Jaime Lannister. Είναι εμπλακεί σε μία διαμάχη με τον Οικο Stark, φοβούμενη ότι θα αποκαλύψουν την αλήθεια και κραταει ομηρο με τον joffrey την Σανσα Σταρκ.




O Jaime Lannister είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν.Παίζεται με πρωταγωνιστή τον Nikolaj Coster-Waldau (mission impossible ghost protocol).O Σερ Jaime Lannister είναι ιππότης του Kingsguard και είναι ερωτευμένος με την δίδυμη αδελφή του, η βασίλισσα Cersei Lannister, με το οποίο έχει σεξουαλικους δεσμους εδώ και χρόνια. Ο Jaime έσπρωξε τον Μπραν Stark από εναν εγκαταλελειμμένο πύργο όταν τον είδε ο Μπραν κανοντας σεξ με την Cersei. Ο Μπραν επέζησε απο την πτωση του, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί που ηταν ή ό, τι είδε. Τα στοιχεία που προέκυψαν εμπλέκουν τον Οικο Lannister, πυροδοτώντας μια διαμάχη με τον Οικο Stark. Μετά το θάνατο του βασιλιά Robert Baratheon και την απόλυση του διοικητή Κυρίου Barristan Selmy, ο Jaime προήχθη ερήμην του Λόρδου διοικητή της Kingsguard.Ο Jaime πολιορκουσε το Riverrun όταν ο γιος του Joffrey ανέλαβε το θρόνο του Σιδήρου.Ο Jaime αργότερα συνελήφθη από τον Robb Stark στη μάχη του δασους των ψιθυρρων και αργοτερα στο τελος της δευτερης σεζον εκανε συμφωνια με την Κατλυν Σταρκ να επιστρεψει στο βασιλειο και την αυλη και να αφεθει ελευθερη η Σανσα.Κατα το Παρελθον σκοτωσε τον τελευταιο βασιλια Ταργκαρυεν Αιρυς και χαρη σε αυτο το γεγονος ανεβηκε ο Robert Barrathion στο θρονο,εχει το ψευδονυμο Βασιλοκτονος.


O Tywin Lannister είναι ένας πολυ σημαντικός χαρακτήρας στην δεύτερη σεζόν. Αρχικά εμφανίστηκε ως επαναλαμβανόμενος χαρακτήρα στην πρώτη σεζόν.Ο οποιος παίζεται με πρωταγωνιστή τον Charles Dance.Ο Tywin Lannister είναι ο επικεφαλής του Οικου Lannister, ο Κύριος των Paramount Westerlands, και ο πλουσιότερος άνθρωπος στις επτά πόλεις-βασίλεια. Είναι ευφυής, τον υπολογιζουνε πολυ, και αδίστακτος. Πρωταρχικό μέλημα του είναι η βασιλεια και κληρονομιά της οικογένειάς του.


Ο Tyrion Lannister είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Ο οποιος παίζεται με πρωταγωνιστή τον Peter Dinklage (nip tuck και πολλα αλλα) . Ο Tyrion Lannister είναι ο νεότερος γιος του Κυρίου Tywin Lannister, και χρησιμοποιεί το πνεύμα και την ευφυΐα του για να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις που αντιμετωπίζει ως νάνος. Ψευδώς κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του Μπραν Stark και αιχμαλωτίστηκε. Η φυλάκισή του πυροδοτεί τον πόλεμο των πέντε βασιλιων, παρά την απελευθέρωσή του μετά τη νίκη της ελευθερίας του σε δίκη από τον αγώνα μονομαχιας.Ο Tyrion επανασυνδέεται με την οικογένειά του και οριζεται να ενεργεί ως χέρι του βασιλιά, απο τον πατερα του,για  να προσεχει και να βοηθαει τον πρόσφατα Βασιλια και ανιψιό του Joffrey Baratheon.Θα οδηγησει την αμυνα στο τελος της δευτερης σεζον σε εξοδο απο την πολλιορκεια της πολης απο τον Stannis Barrathion οπου θα τραυματιστει και στο τελος θα σωθει απο τον στρατο του πατερα του,τελος θα ερθει σε ριξη με την αδερφη του Cersei.

Ο Joffrey Baratheon είναι ένας σημαντικός χαρακτήρας στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Ο οποιος παίζεται με πρωταγωνιστή τον Τζακ Gleeson. Ο Joffrey Baratheon είναι ο βασιλιάς στο θρόνο του Σιδήρου. Η μητέρα του Cersei Lannister θα ενεργεί ως αντιβασιλέα Βασίλισσα μέχρι να ενηλικιωθει. Μια φορά αρραβωνιάστηκε την Sansa Stark, αλλά τώρα ως μέρος ενός γάμου-συμμαχία είναι μνηστευμένος με Margaery Tyrell. Είναι ευρεως γνωστο στο λαο ότι είναι ο γιος της Cersei και του Ρόμπερτ Baratheon αλλά στην πραγματικότητα είναι ο καρπος της αιμομιξίας της Cersei με τον αδελφό της Jaime Lannister.Εκτελεσε τον Eddard Stark για την αμφισβήτηση της νομιμότητας του ως βασιλια και απογονο του Ρομπερτ. Είναι μια σκληρή, σαδιστική, τυραννική και χάρακα φυσιογνωμια, αλλά και ανίκανος, αρκετά ηλίθιος, δειλος, και ευάλωτος συχνα διακατεχετε από εκρήξεις βίας.αλλα μελη του οικουmyrcella,tommen,kevan,lancel

                                                       http://gameofthrones.wikia.com




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

διαφημιζομενοι

Διαφημιζομενοι

Διαφημιζομενοι

τοπικη ωρα

Πρωτοσελιδα εφημεριδων

div style="width:185px;text-align:center;">

ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ

Συνεργασιες

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ