-

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

True Blood review


True Blood

Με 10 λέξεις: Βαμπίρ, νεράιδες, λυκάνθρωποι σε ερωτικά τρίγωνα και αιματηρές camp περιπέτειες.
Σεζόν: ειμαστε στην 5η σεζον
Να ξεκινήσω χωρίς να δω τα προηγούμενα; Ξέρεις τι; Ναι, μπορείς. Γίνεται τόσο της κακομοίρας έτσι κι αλλιώς που μικρή διαφορά θα κάνει.


εχουμε και λεμε.....μια εναλλακτικη καθημερινοτητα στο επαρχιακο μπον τεμπς στην Αμερικη που ο κοσμος αποτελειτε απο βαμπιρ λυκανθρωπους αλλομορφους μαγισσες και νεραιδες...αν σε συναρπαζουν ολοι οι χαρακτηρες του σκοτους δες το αμεσως!!!
συντομη περιληψη
η ανθρωπότητα πλεον εχει μαθει την υπαρξη των βρικολακων και αλληλεπιδρα μεταξυ τους.η ιστορια εξελισεται  με πρωταγωνιστρια την sookie μια σερβιτορα σε ενα τοπικο μπαρακι οπου ερωτευεται πρωτα τον bill και αργοτερα τον erik ,μπλεκεται με λυκανθρωπους αλλομορφους μαγισσες και αλλα πολλα στοιχια....απο κει και περα υπαρχει στην σειρα εντονα το σεξ μεταξυ ανθρωπου και βρικολακα αλλα και ερωτες μεταξυ διαφορων,αργοτερα χαρακτηρες ανθρωπινοι γινονται βρικολακες και περιπλεκεται με ενδιαφερον στο στορυ,στην 5η σεζον μπαινει στο παιχνιδι και η εξουσια των βρικολακων δηλαδη η ανωτατη αρχη οπου επικρατει μακελειο...επισης εντονο ειναι και το κωμικο στοιχείο στην σειρα....βλεπετε ευχαριστα...
ενα 7,5-8/10
pam
jessica
bill compton & sookie stackhouse
eric

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

διαφημιζομενοι

Διαφημιζομενοι

Διαφημιζομενοι

τοπικη ωρα

Πρωτοσελιδα εφημεριδων

div style="width:185px;text-align:center;">

ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ

Συνεργασιες

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ